livres.jpg
_DSC0301.jpg
DSCF0416.jpg
livres.jpg

Taaltraining


Taal leren met passie van een ervaren docent

SCROLL DOWN

Taaltraining


Taal leren met passie van een ervaren docent

DSCF4075.jpg

COURS DE FRANçAIS

 

Wilt u uw Frans verbeteren, bent u een liefhebber van de Franse taal of heeft u voor uw werk Frans nodig? Een cursus Frans is heel nuttig en vooral leuk om te doen. Een taal leren hoeft niet saai te zijn, het verrijkt uw wereld en hiermee uw carrière mogelijkheden.

Tolk-frans.com laat zien dat u snel en effectief uw Frans kunt verbeteren met taalcursussen op maat voor particulieren en bedrijven.

 

Nederlandse les

 

In Amsterdam everybody speaks English. Although for a good integration speaking Dutch helps a lot. Get to know the real dutch life and tradition in a fun way. Because sometimes it is just easier to say it in Dutch.

Tolk-frans.com offers Dutch lessons for expats and international companies in and around Amsterdam.

 

 

_DSC0301.jpg

Taaltraining Frans


Pourquoi pas?

Taaltraining Frans


Pourquoi pas?

Parlez-vous Français?

Een Franse cursus bij tolk-frans.com staat voor afwisselende lessen van een enthousiaste en professionele taaltrainer Frans. Ik ben expert in taalverwerving en heb jarenlange ervaring als docent Frans.

Doeltaal = voertaal

Om zo snel mogelijk een taal te leren is het noodzakelijk om zo veel mogelijk te horen en te spreken in de doeltaal. Om deze reden worden de Franse taaltrainingen geheel in het Frans gegeven. Doel is om u zo veel en zo snel mogelijk onder te dompelen in deze prachtige taal.

Enthousiaste en gediplomeerde taaltrainer

Ik ben een diplomeerde en ervaren taaltrainer. Met veel enthousiasme en kennis over taalverwerving begeleid ik mijn cursisten zo efficiënt mogelijk naar een hoger niveau. Ik werk met lesmateriaal voor volwassenen, eigen lesmateriaal en authentieke Franse bronnen, zoals Franse tv / film / muziek / romans / poëzie en literatuur. 

Afwisselende & dynamische lessen

Bij een taaltraining Frans van tolk-frans.com zijn het actieve lessen, waarbij alle vaardigheden zoals lezen, schrijven, spreken, luisteren aanbod komen. Dit zorgt voor afwisseling in de les en een brede aanpak van taal leren. Natuurlijk wordt ook de grammatica behandeld. Het zijn echter geen saaie grammaticalesjes met alleen invuloefeningen. Grammatica wordt uitgelegd en actief toegepast in bijv. schrijf- of spreekoefeningen, zodat u meteen kunt kijken of u het beheerst.

Afgestemd op behoefte & niveau

Taaltrainingen kunnen afgestemd worden op de persoonlijke behoefte en niveau van de taalleerder. Er zijn verschillende invullingen van een taaltraining mogelijk bij tolk-frans.com. Bij groepslessen is het belangrijk dat u in een groep zit met mensen van hetzelfde taalniveau, zodat de lessen voor u niet te snel of juist te langzaam gaan. Voor privélessen kan er meer gewerkt worden naar een specifiek persoonlijk einddoel, bijvoorbeeld het voorbereiden van een Franstalige sollicitatiegesprek.

Niveau test & intakegesprek

In het begin van elke cursus is er een niveau test. Er kan dan meteen gekeken worden of u op het juiste niveau zit en waar eventueel nog aan gewerkt kan worden. Als u iets specifieks wilt leren, kunnen we in een intakegesprek kijken naar het huidige taalniveau en het einddoel bespreken.

Taaltrainingen op alle niveau’s

Sommige mensen vinden het gewoon een mooie taal en willen beginnen bij het begin. Anderen willen graag even een opfriscursus Frans en willen in een vlot tempo de belangrijke grammatica onderdelen nog eens horen en toepassen. Er zijn ook mensen die zich graag willen toespitsen op een bepaalde vaardigheid, bijv presentaties geven of het schrijven van (officiële) brieven. Weer andere willen zich voorbereiden op een Franstalig sollicitatie.

Tolk-frans.com verzorgt taaltrainingen op alle niveau’s in zowel privé als groepslessen voor particulieren en bedrijven. Overleg is belangrijk om af te stellen wat u beoogde doel is van de lessen. 

Afronding cursus & Internationaal Erkende Diploma

Aan het einde van de cursus krijgt u een certificaat van deelname en zou u daarnaast ervoor kunnen kiezen om u in te schrijven voor het DELF/DALF examen. Dit is een Europees erkend diploma van de Franse taal, die gebaseerd is op het Europees Referentie Kader.

De taalcursussen van tolk-frans.com zijn afgestemd op het Europees Referentie Kader. Dit Europees Referentie Kader is in het leven geroepen om een internationaal instrument te hebben om het taalniveau te meten van mensen. Het bestaat uit 6 niveau’s.

De DELF examens (A1/A2/B1/B2) en de DALF examen (C1/C2) zijn officiële diploma's geleverd door het Franse Ministerie van Onderwijs. In Nederland is de Alliance Française de La Haye het examen centrum als het gaat om het organiseren en het afleggen van de DELF/DALF examens. Deze diploma's zijn voor onbepaalde tijd geldig.

Waarvoor dienen deze examens?

  • om over een officieel niveau certificaat te beschikken van uw taal competenties.

  • om uw taal vorderingen te meten en deze op te waarderen.

  • om uw competenties aan te kunnen tonen voor professionele, persoonlijke en universitaire doeleinden.

  • om uw kansen te benutten op de arbeidsmarkt (stage, werving, promotie, mobiliteit)

Naast tolk en taaltrainer werk ik ook als examinator van het DELF/DALF examen bij Institut francais en ik kan u goed voorbereiden op deze examens. 


DSCF0475.jpg

Learn Dutch 

Learn Dutch in the most beautiful city of the Netherlands. Local teacher (with years of work experience) knows how to teach you Dutch quickly and in a fun way.

 

Read more about the Dutch lessons from tolk-frans.com


DSCF0416.jpg

Taaltraining Nederlands


In Amsterdam en omgeving

Taaltraining Nederlands


In Amsterdam en omgeving

Sorry, wat zegt u? 

Sorry, what do you say? Wouldn't it great, if you could reply in Dutch? Even if everybody speaks English in Amsterdam, learning Dutch even the basics will give you more opportunities to integrate in the Dutch society and Dutch compagnies. It will help you to understand the culture and it will make you feel more at home. Tolk-frans.com offers Dutch lessons for international compagnies and expats in Amsterdam.

The lessons will be in Dutch. Dus ik praat alleen maar Nederlands tijdens de les. Dit is de meest effectieve manier om een taal te leren. Ook als u een echte beginner bent, zult u op deze manier snel veel nieuwe woorden leren. (So I only speak Dutch during the lessons. That is the most effective way to learn a language. Also if you are a true beginner, you will learn quickly new vocabulary)

De lerares is Nederlands dus je hebt les van een native. Ik heb meer dan 8 jaar ervaring in het onderwijs en ik weet hoe ik je op een snelle en leuke manier Nederlands kan leren. (The teacher is Dutch, so you will have Dutch lessons from a native. I have over 8 years' teaching experience and I know how I can teach you Dutch quickly and in a fun way.)

Dynamische en interactieve lessen om alle vaardigheden te leren verbeteren, zoals lezen, schrijven, spreken en luisteren. Grammatica komt ook aanbod, maar wordt altijd actief toegepast op alledaagse situaties. U leert zich redden met de Nederlandse taal. De cursussen zijn mogelijk op verschillende niveau's, van absolute beginner tot gevorderde. Van korte zinnen voor de caissière van Albert Hein tot een klein gesprekje met de buurman of een sollicitatiegesprek. (Dynamic and interactive lessons to improve all your languages skills, like reading, writing, speaking and listening. I will treat grammar as well, but I will always use everyday situations to practice. You learn the basics to survive in Dutch. Tolk-frans.com offers Dutch lessons in different levels. From true beginner to intermediate or advanced level. From short sentences for the cashier from Albert Hein to a short conversation with your neighbor or a job interview in Dutch.

Privé of groepslessen bij uw thuis of op uw bedrijf. Tolk-frans.com verzorgt taaltrainingen op maat. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven. (Private or group lessons at your home or in your company. Tolk-frans.com has tailor-made language courses. Contact us for more information and prices.)


Cours de français

Wilt u uw middelbare school Frans ophalen? Heeft u Frans nodig voor uw werk? Wilt u Frans kunnen spreken met familie, vrienden of op vakantie? Wilt u uw Frans perfectioneren voor professionele doeleinden? U krijgt effectieve, motiverende lessen van een enthousiaste en ervaren docent Frans. 

Lees meer over de cursussen Frans.